Rólunk

További információk cégünkről és a cégcsoportról

Tartalomjegyzék

1. Rólunk

2. Csapatunk

3. Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Rólunk

A DNAbeautyControl a Novogenia csoport vadonatúj márkája, menedzsmentje kezeli, fejleszti és gyártja az itt forgalmazott termékeket. A DNAbeautyControl szolgáltatásai közé tartoznak a Novogenia GmbH laboratóriumában elvégzett génelemzések, a www.novogenia.com, www.genteszt.hu a személyi étrendkiegészítők (Genome Plus GmbH www.genomeplus.online) és a személyre szabott kozmetikumok (a Genome Plus GmbH által gyártott www.genomeplus.online).

A Novogenia GmbH-t Dr. Daniel Wallerstorfer alapította 2009-ben Ausztriában, és még ugyanabban az évben megkapta az egészségügyi genetikai vizsgálatok engedélyét a Szövetségi Egészségügyi Minisztériumtól. Ezzel egyidejűleg a Novogenia GmbH irányításával Németországban megalapították az emberi géntechnológiával foglalkozó DNA-Plusz Központot. A Novogenia és a DNA Plus eredetileg csak genetikai vizsgálatokat ajánlottak az egészségügyi ellátáshoz, de portfóliójukat életmódbeli genetikai teszteléssel bővítette a Nutrigenetics és a testsúlycsökkentés terén. A Novogenia az évek során az újszülött szűrés területén is kiterjedt Európában.

2011-ben a Novogenia GmbH létrehozta a Novogenia laboratóriumi hálózatot. Rövid idő alatt több mint 100 orvosi genetikai laboratórium csatlakozott e hálózathoz, több mint 3000 különböző orvosi genetikai vizsgálat portfóliójával.

2012-ben a Novogenia GmbH átvette a megelőző genetikai diagnosztika, a GENOSENSE Diagnostics GmbH világméretű úttörőjét, amely több mint tizenegy éves tapasztalattal rendelkezik e területen.

2013-ban a Novogenia ismét felkészült arra, hogy portfólióját új üzleti területeken, például genetikai adatokon alapuló étrend-kiegészítőkkel bővítse.

2014-ben megalapították a Genome Plus-t, a Novogenia Group spin-off cégeként. A Genome Plus független vállalat, amely a Novogenia sokéves tapasztalatára és innovatív termékfejlesztési előmenetelére épül, és ezt a tudást az ügyfelei számára csomagolja. A Genome Plus termékek a genetikai vizsgálatokon alapuló táplálékkiegészítők megoldása. Ezeket a jól ismert és innovatív termékeket és szolgáltatásokat a nemzetközi követelményekhez igazítják; ez lehetővé teszi a Genome Plus számára, hogy ügyfelei számára a legmagasabb minőségű tesztelt termékeket és szolgáltatásokat kínálja.

A Novogenia Csoport Európa vezető piacvezetője az életmód és a genetikai diagnosztika területén, valamint a megelőző genetikai diagnosztika globális úttörője.

DNA Plus Humángenetikai Centrum – DNA-Plusz Hungary Kft. a Novogenia Group magyarországi képviselőjeként és forgalmazójaként 2012-ben kezdte meg magyarországi tevékenységét, lehetővé téve magánszemélyek részére, hogy megismerjék genetikai hajlamosságukat bizonyos betegségekre. Célunk a genetikai betegségmegelőzés lehetőségének széles körben való elérhetővé tétele és az eredmények könnyen értelmezhető prezentálása, így a személyre szabott megelőző programok segítségével jelentősen csökkenthetik betegségkockázatukat. Nagy hangsúlyt fektetünk a különböző egészségügyi területeken tapasztalt orvosok és molekuláris biológus szakemberek bevonásával, hogy az elemzések alapjául szolgáló információk csakis többszörös tudományos megerősítés után kerüljenek felhasználásra.  Termékeink kizárólag a következő tényezőkre összpontosítanak:

  • tudományos szempontból többszörösen kockázati génként azonosított gének;
  • az átlag népesség körében gyakran mutált gének;
  • betegség-kockázatokat előidéző gének, melyek negatív hatása, korai felismerés vagy szakszerű megelőzés segítségével jelentősen csökkenthető.

A DNA-Plusz Hungary Kft. portfólióját a DNABeautyControl termékcsaláddal 2018. őszétől bővítette ki. A kapcsolódó termékeket – Beauty Sensor génteszt, BeautyMe krémcsalád és NutriMe mikrotápanyag táplálékkiegészítő – közvetlen tőlünk vagy Partnereinknél is megvásárolhatják.

Kapcsolat

+36 70 984 9001

office@genkozmetikumok.hu

DNA-Plusz Hungary Kft.
1051 Budapest
Hercegprímás utca 13.

 

Csatlakozzon hozzánk!

Facebook

Instagram

YouTube