Legyen a Partnerünk!

Miért jó ez Önnek?

Azzal, hogy partnerünkké válik, portfólióját egy olyan egyedülálló, ténylegesen személyre szabott termékekkel bővítheti, ami által vendégköre elégedettsége nő és bővül.

Szerződéskötésünk után máris elérhető lesz önnél mintavételi szettünk.

Hogy működik a Partnerség a gyakorlatban?

1.) Kollegánk eljuttatja önnek a mintavételi szetteket és amennyiben kérdése lenne, személyesen is rendelkezésére állunk! A mintavétel NEM kötött orvosi végzettséghez; egyszerű, mintavételi pálcákkal a vendég belső szájüregéből nyálmintát kell venni, majd a kitöltött papírokkal együtt – ezt is tartalmazza a mintavételi szett – visszaküldeni címünkre. FONTOS: pénzmozgás csak és kizárólag konkrét megrendelést követően van; önnek előre nincs fizetési kötelezettsége!

2.) A postázással egyidőben ön átutalja részünkre a szerződésben foglalt Partnerárat, a vonatkozó termék(ek)re.

3.) A génelemzés ideje 4-6 hét! Az eredményt e-mailben, pdf formátum-ban küldjük el önnek, egyéni biztonsági kóddal és jelszóval ellátva, amit aztán továbbküldhet vendégének. A génteszt alapján a kiegészítő termékek előállítási ideje is pár hetet vesz igénybe. A termékeket, miután kész vannak, önnek küldjük, de kérésre közvetlen pacienseinek is postázhatjuk.

Kérdése van?

Keressen bennünket!
info@genkozmetikumok.hu

Név(Kötelező)
A "Küldés" gombra kattintva ön engedélyezi számunkra, hogy a megadott adatokat felhasználva válaszolhassunk a kéréseire és kapcsolatba léphet velünk. Önnek bármikor joga van visszavonni az engedélyét e-mailben. Ebben az esetben az adatok azonnal törlődnek.
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Kapcsolat

+36 70 984 9001

office@genkozmetikumok.hu

DNA-Plusz Hungary Kft.
1051 Budapest
Hercegprímás utca 13.

 

Csatlakozzon hozzánk!

Facebook

Instagram

YouTube