Kedves leendő Partnerünk!

Szeretné, ha az ön üzletében, szépségklinikáján is elérhető lenne a DNAbeuatyControl termékcsalád?

Legyen a partnerünk!

Miért jó ez Önnek?

Magyarországon kizárólagos forgalmazói vagyunk a DNAbeuatyControl-nak.

Azzal, hogy partnerünkké válik, portfólióját egy olyan egyedülálló, ténylegesen személyre szabott termékcsaláddal bővítheti, ami által vendégköre elégedettsége nő és bővül.

Szerződéskötésünk után máris elérhető lesz önnél mintavételi szettünk, amely a Beauty Sensor génteszt elvégzéséhez szükséges. Az elemzés után vendége bármikor megrendelheti saját arckrémeit, testápolóját és mikrotápanyag keverékét. Mindezek további rendeléséhez már nem szükséges újbóli géntesztek elvégzése, így ez csak egyszeri költséget jelent vendégének!

Hogy működik a Partnerség a gyakorlatban?

1.) Kollegánk eljuttatja önnek a mintavételi szetteket és amennyiben kérdése lenne, személyesen is rendelkezésére állunk! A mintavétel NEM kötött orvosi végzettséghez; egyszerű, mintavételi pálcákkal a vendég belső szájüregéből nyálmintát kell venni, majd a kitöltött papírokkal együtt – ezt is tartalmazza a mintavételi szett – visszaküldeni címünkre. FONTOS: pénzmozgás csak és ki-zárólag konkrét megrendelést követően van; önnek előre nincs fizetési kötelezettsége!

2.) A postázással egyidőben ön átutalja részünkre a szerződésben foglalt Partnerárat, a vonatkozó termék(ek)re. Számlát e-mail-en küldünk önnek, amelyet anyacégünk állít ki. Amennyiben nincs uniós adószáma, úgy számlát a DNA Plusz Hungary Kft-től kap majd, postai úton.

3.) A Beauty Sensor génteszt elemzésének ideje 4-6 hét! Az eredményt e-mailben, pdf formátum-ban küldjük el önnek, egyéni biztonsági kóddal és jelszóval ellátva, amit aztán továbbküldhet vendégének. A Beauty Sensor génteszt alapján készülő BeautyMe és a NutriMe termékek elő-állítási ideje is pár hetet vesz igénybe. A termékeket, miután kész vannak, önnek küldjük, de ké-résre közvetlen vendégének is postázhatjuk.

Mit kap tőlünk?

  • Kezdő flyer / prospektus csomagot.
    A későbbiekben lehetősége van arra, hogy térítésmentesen átadjuk a nyomdakész anyagot, így ön bármikor és bármennyi prospektust nyomtathat saját költségére.
  • Kezdő mintavételi szett csomagot – 5 db

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal!
Kollégánk akár személyesen is felkeresi önt, hogy megbeszélhessék a részleteket.

A "Küldés" gombra kattintva ön engedélyezi számunkra, hogy a megadott adatokat felhasználva válaszolhassunk a kéréseire és kapcsolatba léphet velünk. Önnek bármikor joga van visszavonni az engedélyét e-mailben. Ebben az esetben az adatok azonnal törlődnek.

Kapcsolat

+36 70 984 9001

DNA-Plusz Hungary Kft.
1051 Budapest
Hercegprímás utca 13.

 

Csatlakozzon hozzánk!

Facebook