NutriMe

Személyre szabott, az ön genetikáján alapuló mikrotápanyagok

MIKROTÁPANYAGOK – belülről

Mindannyian különbözőek vagyunk. A bőrünk öregedésével összefüggő több mint 20 gén elemzésével, több mint 3 milliárd különböző genetikai profil létezik, és csak az egyik ilyen profil felel meg önnek. Mindegyik profilnak különböző erősségei és gyengeségei vannak, és egyedi adagolásra van szüksége a mikrotápanyagokból.

A genetikai profilján alapuló mikrotápanyag-keverék kizárólag arra szolgál, hogy növelje a veleszületett erősségeit és kompenzálja gyengeségeit. Naponta vegye be a személyre szabott tápanyag-keveréket, hogy a teste a bőre megkapja, amire szüksége van. 

Egyes mikrotápanyagok nem képesek behatolni a bőrbe, és nem mutatnak semmilyen hatást, ha krém formájában alkalmazzák. Ezekben az esetekben a táplálékon keresztül kell felszívódniuk, hogy a vérkeringés belülről juttassa a bőrbe. A NutriMe Complete mikrotranszporter technológiájával a tápanyagok lassan és folyamatosan felszabadulnak a bélrendszerből a nap folyamán. Ez biztosítja, hogy bőre egész nap a megfelelő mennyiségű tápanyagot kapja.

TÖBB INFORMÁCIÓ A NUTRIME-ről

Az egyedülálló genetikai profilján alapuló NutriMe több mint 20 fontosabb mikrotápanyagot szállít a testéhez szükséges pontos mennyiségekben. 

A szervezet kalciumot igényel a normál csonttömeg fenntartásához. A szelén, a C- és az E-vitamin segít megvédeni a szervezetet az oxidatív stressz ellen, a B6-vitamin pedig a homocisztein metabolizmusának normalizálásában. A vitaminok pozitív hatása széles körben ismeretes, és sok termék biztosítja ezt a védelmet a test számára. Ezeket az előkészületeket mindig az „egy dózist mindenkinek” elv alapján hozták létre, és ugyanabban az adagban kínálják. 

Ez csak eddig volt így, mivel a tényleges egyedi tápanyagigényeket nem lehetett mérni. Napjainkban már tudjuk, hogy vannak olyanok, akiknek például nagyobb a csontritkulás-kockázata (több mint kétszer olyan magas, mint az átlag) a genetikai hibák miatt. Nekik a szakembereink sokkal nagyobb dózisú csontvédő mikrotápanyagokat ajánlanak (többek között a megelőző intézkedések között), mint az alacsony csontritkulás kockázatával járó embereknek. Ettől a ponttól kezdve 55 ismert gén van, amelyek több mint 20 különböző anyagcsere-problémát okoznak. A mikrotápanyagok megfelelő bevitele jelentős szerepet játszik számos metabolikus rendellenesség, például a csontritkulás kialakulásában.

A NutriMe Complete minden egyén számára személyre szabott, és a részletes genetikai elemzéseknek köszönhetően ideális adagolást biztosít.

 Az emberi genetika vizsgálatának lehetőségein keresztül meg lehet határozni az egyes mikrotápanyagok egyedi szükségességét. Mivel számos lehetséges kimenetel van ezekben a nagyszámú génekben – mintegy 700 billió -, nem lehet mindenkinek az egyedi igényeit kielégíteni néhány standard termékkel. Emiatt minden egyes NutriMe Complete terméket személyre szabottan állítunk össze, tehát mindenki pontosan azt az ajánlott mikrotápanyag dózist kapja meg, amire szüksége van, a génjeinek megfelelően. Tudjon meg többet a NutriMe Complete fejlesztésébe beépített jellemzőkről saját egyedi és kiváló minőségű mikrotápanyagok előállításához.

Microtranszporter technológia

A feldolgozás során a vitaminokat és ásványi anyagokat apró gyöngyökbe csomagolják, így válnak mikrotranszporterré. Ez megkönnyíti az egyes mikroszállítók és mikrotápanyagok különböző mennyiségének összekeverését. Néhány embernél a végső keverékben több a C-vitamin tartalmú mikroszállító gyöngy, míg másoknál például nagyobb a kalcium-tartalmú mikroszállító. Ezenkívül a mikrotápanyagok jobban védettek az oxigén ellen, mivel kemény mikroszállítóba vannak csomagolva, így sokkal hosszabb ideig épen maradnak, mint például az oldott mikrotápanyagok.

Esettanulmány

NutriMe nélkül:

Az egyénnek fogalma sincs a genetikai hajlamairól.

A probléma:

Ennek a személynek eltéréseket mutat az MTRR és MTHFR génjei, amelyek növelik a homociszteinszintet és hajlamot adnak az érelmeszesedésre.

A NutriMe Complete megoldás:

A folsav, a B6-vitamin és a B13-vitamin hozzájárulnak a normál homocisztein-metabolizmushoz, így a tudósainknak nagyobb adagot javasolnak ezekből a mikrotápanyagokból. 

Ez a példa azt mutatja, hogy a különböző vitaminok standard dózisa nem alkalmas mindenki számára. 

Szabadalmaztatott rendszerünkön keresztül lehetőség nyílik ezen gének tesztelésére és az egyedi mikrotápanyag-követelmények meghatározására. Ennek az egyedi receptnek köszönhetően, személyre szabott keveréket készíthetünk Önnek.

SZÜKSÉGES A GÉNELEMZÉS

A NutriMe Complete megrendeléséhez génelemzés szükséges, hogy szakértőink meghatározhassák a mikrotápanyagokat és azok pontos adagolását. Ez a genetikai analízis Beauty Sensor néven elérhető a DNAnutriControl programban, és lehetővé teszi számunkra, hogy összeállítsuk önnek a személyre szabott mikrotápanyag-keveréket. 

Ha már van elvégzett Beauty Sensor géntesztje és szeretne hozzájutni saját mikrotápanyag-keverékéhez, írjon nekünk a rendeles@genteszt.hu címre.

Kapcsolat

+36 70 984 9001

office@genkozmetikumok.hu

DNA-Plusz Hungary Kft.
1051 Budapest
Hercegprímás utca 13.

 

Csatlakozzon hozzánk!

Facebook

Instagram

YouTube