BeautyMe

Személyre szabott, az ön genetikáján alapuló kozmetikumok

GÉNKOZMETIKUMOK – külsőleg

Személyre szabott, az ön genetikáján alapuló kozmetikumok

Egyes mikrotápanyagok behatolhatnak a bőrbe, majd kifejtik hatásukat. A génjeinek elemzése után már ismerjük bőrének egyedi igényeit. Így, most olyan személyre szabott termékeket hozhatunk létre, amelyek tökéletesen kiegészítik az ön egyedi genetikai profilját.

E tápanyagok felvételének növelése érdekében különböző technológiát használnak. Bizonyos anyagokat liposzómákba vagy mikro-hordozókba csomagolnak a felszívódás javításának érdekében. A BeautyMe az ön egyedi genetikai profiljára épül, személyes receptúra alapján, kifejezetten az ön számára készül. Így pontosan olyan anyagokat kap, amelyek a bőrének a megfelelő adagban szükségesek. 

Nappali GénSzérum

A szérum magas szintű, genetikailag módosított, az arcra és a dekoltázsra ható védő hatású összetevőket tartalmaz. Alkalmazza alapként reggel, és továbbra is használja kedvenc krémjét, ha tetszik. Alternatívaként használhatja csak a szérumot. 

Éjszakai GénSzérum

A hathatós szérum a genetikailag módosított regeneratív hatóanyag-koncentrációkat tartalmazza, jellemzően az arcra és a dekoltázsra. Alkalmazza éjszakai krémként, hogy megvédje és regenerálja bőrét a napi stressz miatt. 

GénTestápoló

A testápoló nagyobb zsírtartalmú és magában foglal bizonyos, a génjeire adaptált tápanyagokat, amelyek védik és megújítják a bőrt az egész testén. Lefekvés előtt vagy a nap folyamán alkalmazza, hogy segítsen a száraz bőrön.

Kapcsolat

+36 70 984 9001

office@genkozmetikumok.hu

DNA-Plusz Hungary Kft.
1051 Budapest
Hercegprímás utca 13.

 

Csatlakozzon hozzánk!

Facebook

Instagram

YouTube