A Csapat

ismerjen meg bennünket!

Csere Dési Viktória

ügyvezető igazgató, tulajdonos

PR- és kommunikációs szakember, fő tevékenysége az alapítás óta a DNA-Plusz Hungary Kft. vezetése, működtetése. Problémamegoldó képessége a mindennapokban is hasznára válik, mivel két kisgyermeket nevel férjével, a cég másik alapítójával. 

Elérhetőségei:

desi.viktoria@genkozmetikumok.hu

Facebook – DNABeautyControl

 

DNA Plusz Humángenetikai Centrum honlapja

Facebook – DNA Plus Humángenetikai Centrum

tulajdonos

Alapító, stratégiai és kreatív képességei megalapozták a DNA-Plusz Hungary Kft. gördülékeny működését. A Nyugat-Európa több országában eltöltött évtizedek során gyűjtött szakmai tapasztalatok meghatározzák ügyfélközpontú, innovatív és hatékony gondolkodásmódját. 

Elérhetősége:

csere.georg@genteszt.hu

 

Karl Anikó

értékesítési igazgató

Egészségügyi háttérrel rendelkező közgazdász vagyok, aki a felajánlott feladatokat kihívásként éli meg. Jelen, vezető-értékesítő pozíciómban e két nagyon fontos szakmai területen szerzett tudást és tapasztalataimat ötvözhetem.

Életfelfogásomban a harmónia, a szépség, a vizualitás fontossága – a szakmai tudás mellett –, a testi-lelki-szellemi egyensúlyt szolgálja. Számomra kiemelten fontos az egészségtudatos életszemlélet, melynek a természetes lehetőségek és eszközök használata is része.

Amit ajánlani tudok? Mostantól nincsenek titkaim….mindent tudok a bőrömről! A hozzánk fordulóknak sem lesz többé, hiszen személyre szabottan, laboratóriumi körülmények között térképezzük fel bőre állapotát.

Így tesszük varázslatossá bőrét és életvidámmá jövőjét! Várom szeretettel!

Elérhetőségei:

E-mail: aniko.karl@genkozmetikumok.hu

Mobil: +36 70 249 3931

Kapcsolat

+36 70 984 9001

office@genkozmetikumok.hu

DNA-Plusz Hungary Kft.
1051 Budapest
Hercegprímás utca 13.

 

Csatlakozzon hozzánk!

Facebook

Instagram

YouTube